browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Magunkról/kapcsolat

Vállalkozásunk alap üzletága lakberendezési és belsőépítészeti tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Kiegészítő tevékenységei: gyöngyékszerek készítése, bútorfestés. Ezek a weboldalak ezen üzletágunk szolgáltatásait mutatja be. Másik üzletágunk bemutatása itt található.

Mint cégünk szakmai alapítója, a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki karán végeztem, majd ezt néhány évvel később az ART Veresegyházi Oktatási Stúdió lakberendezői oklevelével egészítettem ki. 2003 óta foglalkozom belső terek tervezésével.

Kedvelem az építészetet, mert ezen a tudományterületen belül minden elemet egymás kiegészítéseképpen, nem pedig ötletek halmazaként kell felhasználnunk; az elképzelés tisztasága teremti meg az épület/lakás egyensúlyát.

A tervezés folyamatában minden szempont összefügg az összes többivel: funkció, forma, anyagok, arányok, színek, fények nem kezelhetők külön-külön, hanem komplex egységet alkotnak. Ezért fontosnak tartom, hogy új építésű ház esetén a lakberendezőt már az építészeti tervezés fázisában megkeressék a megrendelők, mert ilyenkor még nagyobb átalakítások nélkül lehet jól lakható otthont tervezni, megvalósítani. Egyszerűbb papíron a szükséges módosításokat véghez vinni, mint később falat bontani, és akár csak néhány centiméterrel odébb tenni. Átalakítási, felújítási munkálatoknál is célszerű a lakberendezőt felkeresni még a munkálatok megkezdése előtt, és alaposan átgondolva kialakítani a terveket.

Az utóbbi években egyre több szó esik a környezetvédelemről, a környezettudatos építésről és viselkedésről. Ennek kapcsán fordult az én figyelmem is egyre inkább a természetes anyagok és természetbarát megoldások felé. Ez több dologban is megmutatkozik: az anyaghasználatban, gépészeti megoldásokban, tervezési elvekben és nem utolsó sorban abban, hogy igény esetén radiesztéta bevonásával feltérképezzük az ingatlan geopatikus helyzetét, és ennek teljes körű figyelembe vételével keresek esztétikus, korszerű és időtálló megoldásokat. Nemcsak a forma – funkció – anyaghasználat egyensúlya a fontos, hanem az is, hogy az embert egy testi – lelki harmóniát szolgáló tér vegye körül. A tanácsadástól a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtok.

Kapcsolati adatok:

Kiss Adél lakberendező

Cégnév: LedaDesign kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-978515
Adószám: 23802298-2-43
Kapcsolattartó: Kiss Adél Eszter építész, lakberendező
Email: adel@leda.hu 
Mobil: +36-30-343-2276
Székhely: 1118 Budapest, Gombocz Z. 18.
Vállalási terület: Budapest és környéke

Skype név: ledadesign.hu


Comments are closed.