browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Egy társasházi lakás

Posted by on 2014 April 11

Nappali_11_700x525

Szeretnék máshonnan begyűjtött képek alapján javaslatokat, berendezési ötleteket megosztani Veletek.

A képen egy gellérthegyi 14 lakásos társasház 55m2-es lakásának a nappalija látható. A lakást a tulajdonos hosszú távú befektetési és kiadási céllal vette meg, és a felújítás és berendezés is ennek szellemében zajlott. A teljes körű műszaki átalakításon túl olyan milliő kialakítása volt az igény, amely hosszú évekre alkalmassá teszi az ingatlant a különböző nemű és korú lakói számára:

  • minőségi és jól kezelhető burkolatok, felületek
  • könnyen karbantartható és javítható bútorok
  • olyan színek és berendezési tárgyak, amelyek mindkét nem képviselői számára elfogadhatóak
  • személytelen berendezés

A képen látható nappali bútorozása egy ’90-es évekből maradt szekrénysorból indult ki: szürkés padlóját és falait fekete-fehér kiegészítök teszik élővé és lila szín segítségével válik vidámmá. A lila és a falon megjelenő virágminta nőiességét a szürke és fekete-fehér alap ellensúlyozza.

Háló_1_300x225A hálószoba a meglévő „GARZON” bútornak köszönhetően retro hanguletú lett, bézs-narancs-barna-fehér színekkel. Későbbi lakójának került fel a KLIMT-repro a falra.Konyha_3_300x225

A konyha északi tájolása miatt kevesebb fényt kap, mint a többi helyiség, itt fehér bútorral és halvány türkizkék fallal próbáltunk ezen segíteni. A konyhában kapott helyet a reggelizőasztal, a nappaliban található dolgozóasztal szétnyitva mint étkező pedig nagyobb társaság fogadására is alkalmas. A lakás 2 személy számára ideális elrendezésű.

Fürdő_4_300x225A fürdő a retro-hangulatot folytatja: a türkizkék-fehér összeállítás mintájában tükrözi a retro-világot, mégis modern és a mai igényeket maximálisan kielégíti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*