browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

A blogomról

Építészként végeztem a BME Építészmérnöki Karán, később fordultam a belsőépítészet felé. Mindebből, úgy gondolom, lakberendezési ügyfeleim profitálhatnak a legtöbbet, hiszen mérnöki alapjaimat felhasználva már a belső terek első megtekintésekor rálátásom van az épület adta lehetőségekre.

Mint ahogy az embereknek, úgy minden épületnek megvan a maga karaktere. Kívülről…Ugyanis amint felhúztak egy épületet, külső formálásra már kevés lehetőség van. Talán ezért is választottam, hogy inkább a belső terekkel foglalkozzak. A belső terek lehetőségeinek tárháza jóformán kifogyhatatlan és számomra ez jelenti a kreativitásom kiteljesedését. Családom szokta időnként megjegyezni: “Nálunk csak egy dolog van ami állandó: a változás …”  Az épületek belsejének magunkhoz hangolása nem egyszerű feladat és én ebben igyekszem megtalálni a szakmai kihívást: a belső terek és a benne élő emberek igényeinek, életformájának, karakterének egymáshoz igazítása. Valahogy úgy szoktam ezt elképzelni, mint amikor a pszihológus feltárja az emberben a mások számára elrejtett tulajdonságokat és ettől jobban érzi magát a “páciens”, a belső terek “pszihológusaként” megkísérlem feltárni a terekben rejlő lehetőségeket és azt a benne élő emberek igényeihez igazítani, hogy ők is jobban érezhessék magukat.

A honlapom elindítása óta, elindítottam Facebook oldalamat is és úgy éreztem, hogy elérkezett az ideje annak, hogy az itt megjelent képeim mellé szakmai véleményeket, lakberendezési tanácsokat, javaslatokat is megfogalmazzak a Blogomban.

Jó olvasgatást !


Comments are closed.